Evenimente




Numele dvs.:

Adresa de e-mail:




Pentru dezabonare click aici!
Seminar specializat: Managementul Calitatii pentru Industria Confectiilor - Proiect ITC Geneva 18-19 octombrie 2007
CCIA SibiuEvenimente Print

Seminar specializat: Managementul Calitatii pentru Industria Confectiilor - Proiect ITC Geneva 18-19 octombrie 2007

11.10.2007 |

Stimate domnule / Stimata doamna Director General,

 

 

Centrul de Comert International CNUCED/OMC cu sediul la Geneva, impreuna cu Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si Federatia Patronala a Industriei Usoare (FEPAIUS) au placerea de a va invita la workshop-ul de doua zile “Managementul Calitatii pentru Industria Textila-Confectii” ce urmeaza a avea loc la Sinaia, Vila Stavilari, in perioada 18-19 octombrie 2007.

 

 

Cursul de doua zile se adreseaza antreprenorilor si furnizorilor de servicii (asociatii, firme de consultanta, consultanti independenti, etc.), reprezentantilor din mediul academic si persoanelor de decizie din sector.

 

 

Training-ul a fost elaborat si va fi condus de catre Centrul de Comert International CNUCED/OMC – organizatia de cooperare tehnica a CNUCED si OMC pentru aspectele operationale din procesul de dezvoltare a comertului tarilor in curs de dezvoltare si economiilor din tranzitie.

 

Cursul are la baza experienta vasta a expertilor din cadrul acestui sector precum si cercetarile efectuate asupra calitatii si profitabilitatii. De asemenea, vor fi prezentate studii de caz din practica internationala, specifice implementarii Programelor de Imbunatatire a Calitatii in industria confectiilor.

 

Pentru informatii suplimentare si inscrieri, sunteti rugati sa contactati una dintre persoanele de mai jos:

Dra. Lavinia Neagu, Director Executiv - FEPAIUS

Tel: +40 (0) 21 311 2981/82,

E-mail: fepaius@ugir-1903.ro, fepa_ius@yahoo.com

Sau

Dra. Andreea Cios, National Project Manager

Tel: + 40 (0) 21 318 50 58

Email: acios@traderom.ro

 

Termenul limita de inscriere este vineri, 5 octombrie. Locurile disponibile pentru acest curs sunt limitate.

 

Taxa de participare este de 150 RON/zi. In acest cost intra cazarea la Vila Stavilar, Sinaia, 3 mese pe zi, pauzele de cafea precum si asigurarea logistica pe intreaga durata a seminarului. Avand in vedere ca numarul camerelor la Vila Stavilar este limitat, incurajam inscrierea cat mai rapida. Participantii care se vor inscrie ulterior completarii acestei capacitati, vor plati o taxa aferenta, care va include de masa de pranz si de pauzele de cafea, urmand ca aranjamentele de cazare sa fie efectuate pe cont propriu.

 

O data cu inregistrarea, sunteti de asemenea rugati sa completati si returnati chestionarul atasat. (preferabil, completat in lb. engleza). Mentionam ca pe parcursul seminarului se va asigura traducere.

 

In anexa se gasesc invitatia la seminar, cu mai multe detalii, programul si chestionarul amintit.


 

Invitatie

Detalii seminar

Program seminar

Chestionar

 



Cu stima,

 

Andreea CIOS

Manager National de Proiect

Dezvoltarea Sustenabila a Exportului in Romania

Tel: 021 318 50 58

Fax: 021 311 14 91

E-mail: acios@traderom.ro